تاریخ انتشار: شنبه 1403/12/25 - 12:58
کد خبر: 532380

سهم تصادفات از تولید ناخالص ملی بزرگ‌تر از وزارت بهداشت/ قطع نخاع ۳۰۰۰ نفر در تصادفات پارسال

سهم تصادفات از تولید ناخالص ملی بزرگ‌تر از وزارت بهداشت/ قطع نخاع ۳۰۰۰ نفر در تصادفات پارسال

وزیر بهداشت گفت: سالانه حدود ۷ درصد درآمد ناخالص ملی یا GDP به تصادفات تخصیص داده می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت در رزمایش ترافیکی پلیس راهور اظهار کرد: معنای وفاق یعنی اینکه همه دست به دست هم بدهیم برای ایران. وفاق در عمل محقق می‌شود، نه در نظر دادن.

وی ادامه داد: ما امروز دور هم جمع شدیم برای یک کار عمومی و آن هم نجات جان انسان‌هاست.

آمار جان‌باختگان و قطع نخاعی‌ها در تصادفات

ظفرقندی گفت: در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست دادند و بیش از ۳ هزار نفر در تصادفات قطع نخاع شدند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از یک میلیون نفر متاثر از تصادفات به مراکز درمانی مراجعه کردند، افزود: سالانه حدود ۷ درصد درآمد ناخالص ملی یا GDP به تصادفات تخصیص داده می‌شود، این یعنی بیش از کل سهم وزارت بهداشت!

فوت نیمی از جان‌باختگان تصادفات در مسیر یا بیمارستان

وزیر بهداشت همچنین در جمع خبرنگاران با اشاره به آمارهای نگران‌کننده تصادفات جاده‌ای گفت: نیمی از تلفات تصادفات جاده‌ای در صحنه تصادف و نیمی دیگر در مسیر انتقال به بیمارستان یا در مراکز درمانی رخ می‌دهد که نشان‌دهنده اهمیت رسیدگی فوری به مجروحان است.

کادر درمان علم و مهارت کافی برای درمان تروما را دارند

وی با تأکید بر اهمیت رسیدگی سریع به مجروحان گفت: پزشکی اورژانس و هلال‌ احمر وظیفه دارند در اسرع وقت مصدومان را به بیمارستان منتقل کنند. برای این منظور بیش از ۳ هزار پایگاه اورژانس و هلال‌احمر با تجهیزات کامل تدارک دیده شده و بیمارستان‌ها نیز در حالت آماده‌باش قرار دارند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: تمامی همکاران کادر درمان آمادگی کامل دارند و با علم و مهارت کافی اصول درمان ترومای پیشرفته را اجرا می‌کنند تا جان بیماران را نجات دهند.

پویش ملی «نه به تصادف» با هدف کاهش حوادث جاده‌ای

ظفرقندی با اشاره به آغاز پویش ملی "نه به تصادف" گفت: این پویش با مشارکت همه دستگاه‌ها آغاز شده و هدف آن پیشگیری و کاهش تصادفات است. ایمن‌سازی خودروها، بهبود وضعیت جاده‌ها و مهم‌تر از همه توجه به جان مردم از اصولی است که باید در این مسیر رعایت شود.

آمار نگران‌کننده فوتی‌ها و مصدومان چهارشنبه‌سوری

وزیر بهداشت با ابراز نگرانی از حوادث چهارشنبه‌سوری اعلام کرد: هنوز به شب چهارشنبه‌سوری نرسیده‌ایم، اما تاکنون بیش از ۴۰۰ مجروح و ۶ فوتی بر اثر این حوادث گزارش شده است.

وی تأکید کرد که همکاری مردم و رعایت اصول ایمنی می‌تواند از بسیاری از این حوادث جلوگیری کند و وزارت بهداشت با تمام توان برای ارائه خدمات درمانی و امدادی در ایام نوروز آماده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نبویان: دعوای اصلی آمریکا با ایران بر سر اصل اسلام است
اولیانوف: درباره ایران باید پیوسته به راه‌حلی مبتنی بر مذاکره اندیشید
پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
مراسم دومین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله +عکس
قالیباف: قیمت نفت اثبات کننده دروغ‌های بنگاه فریب‌کاری آمریکاست
عارف: برای عبور از زمستان به همراهی مردم نیاز داریم
عراقچی: حتی اگر کار به جنگ آخرالزمانی کشیده شود، استوار خواهیم ایستاد
سفر نتانیاهو به امارات و دیدار با «بن زاید»
دیدار و گفتگوی عراقچی با وزیر خارجه بورکینافاسو
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حمله به زیرساخت‌ها و اهداف غیرنظامی یمن
امنیت پایدار کشتیرانی در هرمز خارج از چارچوب تهران ممکن نیست
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top